Over ons

Pensioenexpert Dynamo Advies onderzoekt, analyseert en rapporteert over pensioenregelingen en verzekeringsconstructies. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied. Onze actuariële kennis en onze productkennis maakt het mogelijk exact inzicht te krijgen in de basis en alle pensioen-constructies, kostensoorten, kortingen en winstdelingsregelingen. Onze ervaring maakt het mogelijk de beste condities af te spreken.

Dynamo Advies heeft een sterk kwalitatieve insteek. Het is ons streven bijzonder goed inzicht te geven in de situatie en dit perfect voor u in beeld te brengen zodat u weloverwogen een beslissing kunt nemen.

Daarbij komt dat wij jaren geleden software hebben ontwikkeld die ons in staat stelt producten en regelingen op dynamische wijze te analyseren en te presenteren. Deze software genaamd “Skoope” is al jaren in gebruik en heeft zich bewezen in talloze trajecten. Dynamo Advies werkt hierbij samen met Vixion in Utrecht.

Dynamo Advies is een volledig zelfstandige organisatie. Er is geen enkele afhankelijkheid van andere organisaties zodat objectiviteit in onze onderzoeken goed mogelijk is. Opgericht in 2001 zijn wij al vele jaren actief in deze sector. Onze medewerkers hebben veel praktische kennis op gebied van verzekeringen, pensioenen en arbeidsvoorwaarden en zijn opgeleid op HBO en universitair niveau.